Resellers

Word reseller van ID Expertise

Word reseller van ID Expertise

Voor de verkoop van onze producten is de ID Expertise Group altijd op zoek naar resellers. Wij zijn een degelijke organisatie met innovatieve diensten ter voorkoming van Identiteitsfraude. Door de kracht van onder andere onze toolbox en e-learning zijn wij als geen ander in staat om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan uw en onze klanten te bieden. Wij bieden onze diensten op een eigentijdse, vriendelijke en enthousiaste manier aan. U kunt daar ook van profiteren door reseller te worden!

Met onze toolbox en e-learning wapenen organisaties zich tegen:

  • fraude met identiteitsdocumenten;
  • look-a-like fraude;
  • imagoschade en boetes als gevolg van document- en identiteitsfraude.

Met onze toolbox en e-learning:

  • wordt de kennis over echtheidskenmerken, controlemogelijkheden en fraudevormen verhoogd
  • en maakt u zichtbaar gebruik van de praktische hulpmiddelen!

Alleen vertrouwen op geautomatiseerde systemen kan niet meer. De mens dient hier met zijn persoonlijke interpretatie een oordeel te geven. Geautomatiseerde systemen kijken in databases, mensen kijken verder.

De ID Expertise Group ondersteunt zijn resellers op alle fronten met kennis en documentatie. De toolbox en e-learning zijn een kant en klaar concept waarmee u direct aan de slag kunt. Vanzelfsprekend ontvangt u een interessante maandelijks terugkerende vergoeding per verkocht product. U lift mee op het success van een frisse en enthousiaste organisatie.

Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze producten en diensten en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze huidige resellers:

PHOCS Photo Card Service B.V.  AMP groep  SecuredDocuments